Egészségügyi kártevőmentesítés – rovarirtás, rágcsálóirtás

Az Enwéd Kft. célja, hogy kártevőmentesítési szolgáltatásával segítse a hazai vállalkozásokat és magánszemélyeket az egészségügyi kártevők elleni védekezés rendszerének kialakításában, a kártevő mentes állapotot elérésében, illetve annak fenntartásában.

Munkánk során elsősorban a kártevők elleni integrált védekezés (IPC,IPM) technológiáját alkalmazzuk.

Szolgáltatásunk igénybevételével a jogszabályi előírásoknak és a HACCP követelményeknek való megfelelés teljes körűen biztosítható.

Teljes körű egészségügyi kártevőmentesítést vállalunk az ország egész területén:

  • élelmiszer előállító- és forgalmazó egységekben,
  • vendéglátóhelyeken,
  • szálláshely-szolgáltató létesítményekben,
  • szociális- és közintézményekben,
  • lakásokban, társasházakban,
  • raktárakban, irodaépületekben
  • települések közterületein

Amennyiben az adott objektum látszólag kártevőmentes, de 100%-ig ez a tény nem jelenthető ki, akkor a tényleges helyzet felderítését monitoring rendszer alkalmazásával végezzük el.

Kártevők

Rovarirtás (pl. csótány, ágyi poloska, bolha, darázs, házilégy, hangya)

A rovarirtást különböző technológiákkal végezzük, attól függően, hogy hol és hogyan jelennek meg a különféle kártevők. A tényleges beavatkozás előtt tájékoztatást adunk a fertőzöttség lehetséges okairól, az irtás lehetőségeiről és a mentesség fenntartásának követelményeiről.

Rágcsálóirtás (pl. egér, patkány)

A rágcsálóirtást a legkorszerűbb irtószerekkel végezzük, melyek egyszeri fogyasztás alkalmával is elhullást eredményeznek. Az irtószer kihelyezése zárható, műanyagból készült szerelvényekben (egérdobozokban/patkányládákban) történik, amelyek így biztonságosak, tehát illetéktelen személy (pl. gyerek), illetve haszonállat sem férhet hozzá.

Irtószermentes megoldások

Lehetőség van a kártevőirtás elvégzésére igény szerint irtószermentes megoldással is, de ezt csak külön helyszíni felmérés alapján, egyeztetés szerint tudjuk vállalni.

Konkrét árajánlatot minden esetben csak helyszíni felmérés után tudunk készíteni.

Az árajánlatadáshoz szükséges helyszíni felmérés Budapest és Pest megye területén, illetve Dombóvár és 30 km-es körzetében INGYENES!

Cégünk üzletpolitikáját a minőségi szolgáltatás nyújtása, a korszerű, környezetbarát – és ahol lehetséges, irtószermentes – technológiák alkalmazása, valamint az etikus piaci magatartás határozza meg.